Min store bok om kroppen

Min store bok om kroppen - D. Grönemeyer, M. Theisen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
D. Grönemeyer, M. Theisen
DIMENSJON
8,9 MB
FILNAVN
Min store bok om kroppen.pdf
ISBN
3124596756358

BESKRIVELSE

Min store bok om kroppen er en spennende bok om kroppen og alt den kan gjøre. Boken er full av flapper som du kan løfte på og kikke bak - noe som gjør det enda morsommere å lese om menneskekroppen og alle dens utrolige funksjoner!

Mennesket får slik oversikt over større områder enn de fleste dyr. Mennesker har vanligvis et velutviklet syn, men har vanskeligere for å følge nesen.

De fant ut at de også måtte ha klær på, og brukte oljekritt for å tegne over hele kroppen. Til slutt tok de bilder av ansiktene til hvert barn, og limte disse på. Om Min store bok om kroppen Min store bok om kroppen er en spennende bok om kroppen og alt den kan gjøre.

RELATERTE BØKER