Dinosaurer og forhistoriske dyr

Dinosaurer og forhistoriske dyr En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,1 MB
FILNAVN
Dinosaurer og forhistoriske dyr.pdf
ISBN
4980736275119

BESKRIVELSE

Det definitive leksikonet om dinosaurer og forhistoriske dyr. Mer enn 250 fargeillustrasjoner. Oppdatert med ny forskning. Når levde dyrene, og hvordan er de i slekt med hverandre? Les om Brachiosaurus, som veide mer enn 12 elefanter. Møt Seismosaurus, som muligens er det lengste landlevende dyret noensinne. Den var opptil 50 meter lang, og kan ha veid så mye som 100 tonn. Lær om Deinosuchus, tidenes største krokodille, med en hodeskalle som målte over to meter.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788293346500 Dinosaurer og forhistoriske dyr Font&Fontini_Forlag. Loading...

mva.) Varenr: 9879. Dinosaurene er tilbake! Hvem blir spist og hvem blir bestevenn med dinosauren? Settet består av en brachiosaurus med baby, en tyrannosaurus rex og en mammut.-+ Antall.

RELATERTE BØKER