Økonomistyring i det offentlige

Økonomistyring i det offentlige - Tor Busch, Erik Johnsen, Jan Ole Vanebo | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Busch, Erik Johnsen, Jan Ole Vanebo
DIMENSJON
11,23 MB
FILNAVN
Økonomistyring i det offentlige.pdf
ISBN
8934016789630

BESKRIVELSE

Dette er en populær bok som gir leseren en grunnleggende innsikt i økonomistyring, samtidig som forfatterne viser at dette innbefatter noe mer enn budsjetter og regnskap.I denne boken blir økonomistyring satt inn i en større kontekst, der både politiske rammebetingelser og et klart ledelsesfokus inngår. Forfatterne legger i boken stor vekt på å vise at velfungerende økonomisystemer forutsetter at fokuset rettes mot både styringssystemene og de menneskene som skal fungere innenfor disse systemene.Denne 4. utgaven er omfattende revidert og bearbeidet. Blant annet inneholder boken et nyskrevet kapittel om risikostyring og internkontroll. Den er oppdatert med hensyn til regelendringer som påvirker økonomistyringen i både kommunale og statlige virksomheter, og er justert i forhold til endringer i ulike styringssystemer. Det er også utviklet nye modeller som på en pedagogisk måte viser ulike dimensjoner i økonomistyring.Boken henvender seg til studenter ved høyskoler og universiteter, samt alle som har, eller tar sikte på, en lederposisjon i offentlig sektor.

Alle intervju er verifisert. Økonomistyring i det offentlige Tor Busch ; Erik Johnsen ; Jan Ole Vanebo Dette er en populær bok som gir leseren en grunnleggende innsikt i økonomistyring, samtidig som forfatterne viser at dette innbefatter noe mer enn budsjetter og regnskap.I denne boken blir økonomistyring satt inn i en større kontekst, der både politiske rammebetingelser og et klart ledelsesfokus inngår. Forlagets beskrivelse Hvordan kan man få offentlige foretagender til at efterleve krav om produktivitet og ydre effektivitet - og gøre det korrekt?Ledelse og økonomistyring i det offentlige indsætter økonomistyring i en bredere sammenhæng, hvor både de politiske rammebetingelser og et klart ledelsesfokus spiller en vigtig rolle. Denne 2.

Denne definisjonen møter en del utfordringer når det gjelder økonomistyring i offentlig sektor. Hvordan kan man få offentlige foretagender til at efterleve krav om produktivitet og ydre effektivitet - og gøre det korrekt? Ledelse og økonomistyring i det offentlige indsætter økonomistyring i en bredere sammenhæng, hvor både de politiske rammebetingelser og et klart ledelsesfokus spiller en vigtig rolle.Denne 2. udgave er grundlæggende revideret, så den nyeste udvikling er ... Det er således væsentligt at IT-systemer og økonomistyring tænkes sammen i styringen af de offentlige organisationer.

RELATERTE BØKER