Frihet, forbrytelse og straff

Frihet, forbrytelse og straff - Linda Gröning, Jørn Jacobsen, Erling Johannes Husabø | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Linda Gröning, Jørn Jacobsen, Erling Johannes Husabø
DIMENSJON
12,43 MB
FILNAVN
Frihet, forbrytelse og straff.pdf
ISBN
9226427058935

BESKRIVELSE

Boken gir en grundig og helhetlig gjennomgang av norsk strafferett. Da første utgave kom i 2016, ble den omtalt som en nyskapende analyse. Tyngdepunktet ligger på en generell fremstilling av vilkårene for straffansvar. I tillegg behandles reglene for fastsetting og gjennomføring av straff. Forfatternes analyse av strafferettens begrunnelse og funksjoner, dens konstitusjonelle rammer og internasjonale perspektiver går som en rød tråd gjennom boken. Målgruppen er alle som studerer, arbeider med eller på annen måte interesserer seg for strafferett.Forfatterne er professorer ved Det juridiske fakultet, Universitetet i Bergen.Bildet på forsiden er hentet fra inngangspartiet til Bergen tinghus. Skulpturene symboliserer fire klassiske dyder som også er viktige for strafferetten: klokskap, rettferdighet, måtehold og styrke.

Å sitte i varetekt er ikke en straff selv om det ligner. Forbrytelse og straff. Politiet i Hordaland har en prioriteringsliste.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Frihet, forbrytelse og straff Boken er en helt ny og systematisk fremstilling av norsk strafferett av 2005. Dette er en ny versjon av utgaven som kom i fjor høst, og har med endringene som kom etter at endringene ble implementert i oktober i år. Forbrytelse og straff (Prestuplenie i nakazanie, 1866) er en av Fjodor Dostojevskijs mest berømte romaner.

RELATERTE BØKER