Akademisk skriving

Akademisk skriving - Simen Andersen Øyen, Birger Solheim | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Simen Andersen Øyen, Birger Solheim
DIMENSJON
12,95 MB
FILNAVN
Akademisk skriving.pdf
ISBN
4892106084617

BESKRIVELSE

Du kan lese og pugge så mye du orker, men det er de skriftlige arbeidene du produserer i løpet av studiet du i hovedsak evalueres ut fra. Du får med andre ord ikke karakterer ut fra hva du kan, men ut fra hvordan du formidler dette i en tekst. Akademisk skriving - en skriveveiledning skal hjelpe deg til nettopp det: å knekke den akademiske skrivekoden og få deg i gang med å skrive tekster slik sensorene vil ha dem. Å bli flink til å skrive krever øvelse på lik linje med å lære å spille piano eller å bli en dyktig fotballspiller. Og den samme regelen gjelder her: Regelmessig øvelse gjør mester.Forfatterne gir studentene pedagogiske råd om hvordan de bør jobbe med en tekst, hvordan de kan komme tidlig i gang med skrivingen, og hvordan de kan forstå og gjøre bruk av den akademiske genren når de studerer. Rådene som gis illustreres med teksteksempler fra bachelor- og masteroppgaver.Forfatterne har i en årrekke undervist og veiledet studenter i førstesemesteremnet Akademisk skriving ved Universitetet i Bergen. Simen Andersen Øyen er stipendiat ved Senter for vitenskapsteori (UiB) og Birger Solheim er førsteamanuensis ved Institutt for filosofi og førstesemesterstudier (UiB).I tillegg har Anders Johansen, professor i sakprosastudier (UiB), skrevet kapittelet «Sett i gang!».

Endelig er podkasten om akademisk skriving her; en podcast for deg som student. Her får du skrivetips og gode råd om studieteknikk rett på øret, akkurat når det passer deg. Akademisk skriving.

Du lærer å uttrykke deg tydelig og detaljert om akademiske temaer med riktig bruk av fagterminologi. Kjøp Akademisk skriving - en skriveveiledning fra Cappelendamm Du kan lese og pugge så mye du orker, men det er de skriftlige arbeidene du produserer i løpet av studiet du i hovedsak evalueres ut fra. Du får med andre ord ikke karakterer ut fra hva du kan, men ut fra hvordan du formidler dette i en tekst. Akademisk skriving Akademisk skriving for bachelor- og masterstudenter.

RELATERTE BØKER