Molekylær genetikk

Molekylær genetikk - Nils Olav Sjøberg | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nils Olav Sjøberg
DIMENSJON
11,98 MB
FILNAVN
Molekylær genetikk.pdf
ISBN
3981538109814

BESKRIVELSE

Den genteknologiske revolusjonen forsetter med økende hastighet. Flere og flere yrkesgrupper og utdanninger må lære seg noe om hva genteknologi går ut på, hva den kan brukes til og hvordan den brukes. Også menigmann bør vite noe om genteknologi. Boken er først og fremst rettet mot studenter ved høgskoler og universiteter. Hovedmålet er å gi et grunnlag for å forstå moderne genteknologiske metoder og deres anvendelse. Boken er delt i fire deler: Molekylær genetikk, Bakterier og virus, Genteknologi og Det humane DNA. Denne 5. utgaven er oppdatert i henhold til ny kunnskap og er rikt illustrert med over 350 fargefigurer. Nils Olav Sjøberg er førstelektor ved Bioingeniørutdanningen ved Høgskolen i Oslo og Akershus.

genesis - avkom, nedstamme fra) - Genetikk er studiet av arv. Arvelære.

Den er delt i fire deler med områdene molekylær genetikk, bakterier og virus, genteknologi og det humane DNA. Molekylær genetikk ved MODY Prosjekttema Molekylærgenetiske analyser av MODY-type diabetes mellitus. Organisasjon Diabetesforbundet Prosjektleder/forsker.

RELATERTE BØKER