Hvor mange brystvorter har Bush?

Hvor mange brystvorter har Bush? - Noel Botham | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Noel Botham
DIMENSJON
3,54 MB
FILNAVN
Hvor mange brystvorter har Bush?.pdf
ISBN
6833669861637

BESKRIVELSE

Advarsel: Denne boka er proppfull av fullstendig unyttig kunnskap du heldigvis ikke finner andre steder! Har for eksempel noen opplyst deg om at det er flere bakterier i munnen din enn det finnes mennesker på jorda? Eller at Pontius Pilatus ble født i Skottland? Eller at Barbiedukken ikke hadde navle før i år 2000? Neppe. Og hvor ellers får du vite at lufttrykket ved havoverflaten tilsvarer omtrent vekten til en elefant spredt utover et lite kaffebord? Eller at griser kan bli solbrente? Eller at det i USA til enhver tid finnes 15 000 mennesker som ligger i koma? Og apropos det: Hvor mange brystvorter har egentlig George W. Bush?

Sendes innen 1-3 virkedager. Kjøp boken Hvor mange brystvorter har Bush? av Noel Botham (ISBN 9788292526248) hos Adlibris.com.

Sammenlign tilbud på barbiedukker fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Bush var far til George W. Bush, USAs president 2001-2009, og Jeb Bush, tidligere guvernør i delstaten Florida.

RELATERTE BØKER