Feltnotater fra småbarnslivet

Feltnotater fra småbarnslivet - Heidi Bøhagen, Therese G. Eide, Kristin Storrusten | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Heidi Bøhagen, Therese G. Eide, Kristin Storrusten
DIMENSJON
3,61 MB
FILNAVN
Feltnotater fra småbarnslivet.pdf
ISBN
3628938364445

BESKRIVELSE

Dette er ikke en bok om barneoppdragelse. Dette er ikke en bok om barn. Dette er en bok om å være et menneske i den helt normale unntakstilstanden småbarnsforelder. Kristin Storrusten, Heidi Bøhagen og Therese G. Eide har kvesset macheten og temmet jungelen av tips, triks og formaninger skrevet til småbarnsforeldre, slik at du skal slippe. Det vet de nemlig at du ikke har tid til. De vet også at noen ganger trenger man bare trøst og fellesskap og en påminnelse om at alle andre også sliter. Kort oppsummert er bokens budskap: Du er ikke alene. Du er god nok. Egenomsorg er sentralt for et godt foreldreskap (og i livet for øvrig). Humor og alvor, tekst og tegning går hånd i hånd i denne vittige og tenksomme boken som er for alle med små barn i livene sine, enten de er foreldre eller besteforeldre.

- Det er så mange bøker om barn og oppdragelse, men de er skrevet av eksperter. Vi så behov for en bok skrevet av lekfolk, ... Vår pris 318,-(portofritt).

Dette er ikke en bok om barneoppdragelse. Dette er ikke en bok om barn. Derfor er «Feltnotater fra småbarnslivet» den perfekte boka å ta med seg inn i barseljungelen.

RELATERTE BØKER