Drømmer fra Bunker Hill

Drømmer fra Bunker Hill - John Fante | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Fante
DIMENSJON
10,46 MB
FILNAVN
Drømmer fra Bunker Hill.pdf
ISBN
6129063141991

BESKRIVELSE

Året er 1934. Arturo er blitt 21 år gammel og holder stadig liv i forfatterdrømmen. Han har endog fått en novelle på trykk. Arturo grubler og drømmer og jakter på meningen med livet og, for all del, kvinnene, fra det spartanske rommet i Bunker Hill. Han skriver, kaster og filer på tekst; skriver, igjen - og stryker og forkaster tekster og tanker, mens han innimellom jobber som ryddegutt i en restaurant. Han blir fullstendig satt ut, evig fornærmet på dem som ikke verdsetter hans talent. For dernest å kjenne seg som på toppen av egne evner. En takk går også til Knut Hamsun, som Arturo (Fante) Bandini har bekjentgjort som sin store forfatterinspirasjon. Det ser plutselig ut til å løsne for Bandini og forfatterskapet, inklusive litterær redaktørjobb og oppdrag med manus for film. "Men, Arturo, hvorfor sørget du for å bli sparket fra jobbene, igjen?"

I modsætning til "Bandini Kvartetten"s øvrige bind, er "Dreams from Bunker Hill" skabt ud fra en tidslig afstand, da Fante producerede sin historie ud fra erindringen om miljøet i 1930 ... Drømme fra Bunker Hill. Lån på biblioteket.

John Fante; Knut Johansen (Oversetter) Året er 1934. Arturo er blitt 21 år gammel og holder stadig liv i forfatterdrømmen.

RELATERTE BØKER