Den som finner sin plass, tar ingen annens

Den som finner sin plass, tar ingen annens - Tomas Sjödin | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tomas Sjödin
DIMENSJON
7,81 MB
FILNAVN
Den som finner sin plass, tar ingen annens.pdf
ISBN
3800405005088

BESKRIVELSE

Hvordan finner man sin plass? Hvordan vet man at man har havnet på riktig sted i livet? Boken er en håpefull fortelling om tvil og overbevisning, om retten til å stille spørsmål, om å lete etter sitt livs ja - og om til slutt å finne sin egen plass. Forfatteren Tomas Sjödin tar oss med på sin søken etter svarene, mens han følger i sporene til sitt forbilde og sin tvillingsjel - han som også het Tomas og ble kalt Tvileren.

Innleser: Randi Hasselgård. Den svenske pastoren og skribenten, Tomas Sjödin, har skrevet mange lesverdige bøker. Hans siste bok har fått den norske tittelen «Den som finner sin plass, tar ingen annens».

Den som finner sin plass, tar ingen annens. kr 200.00.

RELATERTE BØKER