Den forsvunne helten

Den forsvunne helten - Rick Riordan | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rick Riordan
DIMENSJON
9,86 MB
FILNAVN
Den forsvunne helten.pdf
ISBN
6384632972853

BESKRIVELSE

Percy Jackson har forsvunnet. Tre nye helter har dukket opp. En forbannelse truer med å drepe dem alle. Fiender må samarbeide ...Suksessforfatter Rick Riordan innfrir alle forventninger i Den forsvunne helten - første bok i den nye serien Gudene fra Olympos. Gudene fra Olympos er en frittstående fortsettelse av den fantastiske historien om Percy Jackson.Vår helt er forsvunnet og vennene Jason, Piper og Leo er utvalgt til å løse nye, dødelige mysterier. Vil trioen lykkes - og hva må de forsake på veien? Klarer de det uten hjelp av kjente halvguder? Og vil Percy Jackson dukke opp når de trenger ham mest?

Tre nye helter har dukket opp. En forbannelse truer med å drepe dem alle.

Tre nye helter har dukket opp. En forbannelse truer med å drepe dem alle. Suksessforfatter Rick Riordan innfrir alle forventninger i Den forsvunne helten - første bok i den nye serien Gudene fra Olympos.

RELATERTE BØKER