Å snakke med fremmede

Å snakke med fremmede - Malcolm Gladwell | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Malcolm Gladwell
DIMENSJON
11,63 MB
FILNAVN
Å snakke med fremmede.pdf
ISBN
9388985960156

BESKRIVELSE

En rutinemessig trafikkontroll ender i tragedie. En spion opererer uhindret i årevis, midt i hjertet av Pentagon. En ung student dømmes for seksualmord på helt gale premisser. Hvorfor misforstår vi andre mennesker så lett? Hvorfor er det så vanskelig å avsløre en løgn, lese et ansikt eller oppfatte andre menneskers intensjoner og motiver? Malcolm Gladwell argumenterer for at det er noe fundamentalt galt med den mentale beredskapen vi bevisst eller ubevisst tillæres for å forstå situasjoner og mennesker vi ikke kjenner. Disse innebygde feilene i vår oppfattelse av det fremmede fører i neste omgang til misforståelser og konflikter som kan være fatale. Gjennom eksempler fra både historie og samtid tar forfatteren oss med på en oppdagelsesreise inn i avhørsteknikker og psykologiske studier i ansiktsmimikk med mer, med en uttalt ambisjon om at vi skal bli bedre til å lese hverandre - se gjennom og forbi stereotypier, fordommer og andre mekanismer som gjør at vi feilleser og misforstår verden rundt oss og andre mennesker - og til syvende og sist, oss selv.

Skavlan Talkshow. November 29 at 3:00 AM · Det er vel kanskje bra at det er Malcolm Gladwell, og ikke Fredrik Skavlan, som har skrevet en bok som handler om å prate med fremmede ... En rutinemessig trafikkontroll ender i tragedie.

Det er jo også lite hy... - Ikke snakk med fremmede! ... er en del av en kampanje som fokuserer på hva foreldre kan gjøre for at barna skal lære hvor farlig det er å snakke med fremmede, skriver Hello Magazine.

RELATERTE BØKER