Strikk fra Tinde

Strikk fra Tinde - Iselin Hafseld | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Iselin Hafseld
DIMENSJON
12,40 MB
FILNAVN
Strikk fra Tinde.pdf
ISBN
8664686312160

BESKRIVELSE

Det beste med å strikke sine egne plagg er at du kan få dem akkurat som du selv vil.Strikking er et håndverk som hele tiden åpner opp for nye muligheter, og du kan eksperimentere i det uendelige. Jo mer du strikker, desto flere idéer kommer det.Oppskriftene kan tilpasses, og boler eller ermer kan lages kortere eller lengre. Du kan selv velge dine egne favorittfarger og garnkvaliteter.Du finner alt fra korte- og lange jakker til gensere og flott tilbehør som skjerf, luer og pulsvarmere. De fleste plaggene er strikket på middels tykke pinner.Her er det noe for både en nybegynner og en som har strikket masse før.

Norsk pelssau har grå kr&osla design både fra industri- og håndstrikk, og fra en uendelig lang rekke profilerte bestselgere. Alle andre kan bli kjent med designkarrieren, fra hun gikk ut av SHKS - Statens Håndsverk- og Kunstindustriskole og fram til i dag - og sikre seg ennå flere lekre oppskrifter.

Quantity must be 1 or more. Legg til i handlekurv ... Tinde pelsullgarn er et glansfullt, mykt og luftig håndstrikkegarn av norsk pelsull.

RELATERTE BØKER