Religioner og livssyn

Religioner og livssyn Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,67 MB
FILNAVN
Religioner og livssyn.pdf
ISBN
1740612923015

BESKRIVELSE

Boken gir en oversiktlig innføring i religioner og livssyn som utgjør livssynsminoriteter i Norge: Livssynshumanisme Jødedom Islam Hinduisme Buddhisme Bahá'i Sikhisme Jehovas vitner Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige Alternativ religiøsitetReligioner og livssyn er skreddersydd for lærere og lærerstudenter. Samtidig er den spennende lesning for alle som er interessert i religioner og livssyn. Den inneholder innføringer i historie, lære, religiøs praksis og stilling i Norge. Dessuten finnes det en rekke sitater fra hellige skrifter, små biografier og intervjuer.

BLI INVOLVERT! Religionslærerforeningen arrangerer spennende kurs, reiser og seminarer, og er ansvarlige for tidsskriftet Religion og livssyn . som publiseres tre ganger i året. Religioner.no tilbyr nyheter, fagartikler og debatter for deg med interesse for religion og livssyn. Åpenhet om livssyn og tro vil øke kvaliteten på tjenestene i helse-, sosial- og oppvekstsektoren.

Oppdatert 17.04.2002 15:13 ... De blir sett på som en måte å ønske det nyfødte barn velkommen til verden og inn i den ... Gjennom arbeid med etikk, religion og filosofi skal barnehagen bidra til at barna.

RELATERTE BØKER