Kommunikasjon og konflikthåndtering i operativt politiarbeid

Kommunikasjon og konflikthåndtering i operativt politiarbeid Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,32 MB
FILNAVN
Kommunikasjon og konflikthåndtering i operativt politiarbeid.pdf
ISBN
3406915508922

BESKRIVELSE

Denne boken handler om hvordan skape god samhandling mellom politi og publikum.Med utgangspunkt i sosialpsykologi viser forfatterne hvordan den sosiale interaksjonen mellom politi og publikum spiller en sentral rolle innenfor kommunikasjon og konflikthåndtering i operativt arbeid. Forfatternes intensjon er å formidle samfunnsvitenskapelig kunnskap forankret i operativ praksis for å hjelpe politistudenter til å forstå hvordan sosial interaksjon foregår, og hvordan de kan samhandle med publikum på en ansvarlig og etisk måte.Boken er hovedsakelig skrevet for politistudenter, og er forankret i fagene psykologi og kommunikasjon og konflikthåndtering, under hovedområdet Orden og Beredskap i politiutdanningen. Den er også relevant for polititjenestepersoner og politiforskere med interesse for operativt arbeid. Joshua M. Phelps (f. 1980) er førsteamanuensis i psykologi ved Bjørknes Høyskole og Politihøgskolen. Nils Morten Larsen (f. 1978) er høgskolelektor i psykologi ved Politihøgskolen. Manjeet Singh (f. 1980) er politioverbetjent ved Politihøgskolen. Bokens øvrige bidragsytere er omtalt i boken.

Etterforskning ... og verktøy vektlegges. Operativt politiarbeid og beredskap (55 stp.) Kunnskapsområdet handler om hvordan politiet ved håndtering av pågående hendelser opprettholder ro og orden, skaper trygghet og sikkerhet, og yter hjelp og service i samfunnet.

Pensum B1 2019/2020 (av 29.04.2020) Digitalt politiarbeid og kriminalteknikk . DIPOKRIT01 .

RELATERTE BØKER