Kollegaveiledning med kritiske venner

Kollegaveiledning med kritiske venner - Per Lauvås, Kirsten Hofgaard Lycke, Gunnar Handal | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Lauvås, Kirsten Hofgaard Lycke, Gunnar Handal
DIMENSJON
7,90 MB
FILNAVN
Kollegaveiledning med kritiske venner.pdf
ISBN
5479129048393

BESKRIVELSE

Kollegaveiledning er ikke så enkelt som man kan forestille seg, men svært givende når man får det til. I denne boka presenteres de mest aktuelle arbeidsmåtene i kollegaveiledning med teori, erfaringer og begrunnelser for dem. Ønsker man å komme i gang, gir denne boka utprøvde redskaper, utviklet av personer med lang erfaring på området. Dessuten gir den hjelp til å utvikle veiledningen utover begynnerstadiet og dermed utover det man allerede gjør.Kollegaveiledning brukes for å utvikle kompetanse i møtet med nye utfordringer, for å etablere fellesskap, for å få nye perspektiv på slitne rutiner og tradisjoner og for kolleger som kan ha bruk for kollegial støtte. Slik veiledning er like viktig for nytilsatte som for kolleger med lang fartstid.Kollegaveiledning med kritiske venner er en 4. utgave av Kollegaveiledning i skolen og fremstår som en ny bok. Den bygger på forfatternes kunnskaper og erfaringer og på mye av den litteraturen som finnes.Profesjonelle yrkesutøvere innen mange yrker - sykepleiere, fysioterapeuter, sosialarbeidere, leger eller byråkrater - vil ha nytte av boka, selv når lærere, særlig i skolen, settes i fokus.

Sendes innen 3-4 virkedager. Kjøp boken Kollegaveiledning med kritiske venner av Per Lauvås, Kirsten Hofgaard Lycke, Gunnar Handal (ISBN 9788202480363) hos Adlibris.com.

Legg til huskeliste. E-post. kollegaveiledning og kompleksitetsteori har innvirkning på organisasjonen.

RELATERTE BØKER