Å bekjempe overvekt

Å bekjempe overvekt - Jeremy Gauntlett-Gilbert, Clare Grace | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jeremy Gauntlett-Gilbert, Clare Grace
DIMENSJON
9,87 MB
FILNAVN
Å bekjempe overvekt.pdf
ISBN
4262258594211

BESKRIVELSE

Denne boken skiller seg klart fra de fleste andre slankebøker. Disse tilbyr ofte lettvinte oppskrifter for hvordan man kan gå raskt ned i vekt, men som mange har erfart, fungerer dette dessverre sjelden på lengre sikt. Det er derfor behov for et alternativ. Metoden som presenteres her, er basert på at alle endringer må starte innenfra. Først når man har skaffet seg en klar forståelse av egne spise- og aktivitetsvaner, kan de uheldige vanene gradvis endres, én etter én. Denne boka viser deg hvordan de nødvendige endringene kan iverksettes, og ikke minst, hvordan de kan gjøres varige. BEKJEMPE-bøkene er en serie selvhjelpsguider skrevet av spesialister innenfor hvert sitt felt. Bøkene bygger på kognitiv atferdsterapi. De inneholder konkrete teknikker og metoder som kan brukes i en lang rekke situasjoner, og som forebygger tilbakefall.

Har du i tillegg minst én risikofaktor for hjerte- og karsykdom, som for eksempel diabetes type 2, økt midjemål, høyt kolesterol, høyt blodtrykk eller søvnapné, bør du gå ned rundt 3-5 prosent av vekta di. Vår pris 329,-(portofritt). Pensumbøker i alle fag.

Pensumbøker i alle fag. Boka presenterer en metode for å bekjempe overvekt som baserer seg på at alle endringer må starte innenfra.

RELATERTE BØKER