Utfor kanten

Utfor kanten - Michael Connelly | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Michael Connelly
DIMENSJON
4,90 MB
FILNAVN
Utfor kanten.pdf
ISBN
9736613515486

BESKRIVELSE

Harry Bosch må løse en sak med forgreininger langt inn i Los Angeles Police Department. Ny bok fra en av verdens mestselgende krimforfattere. «Harry Bosch har bekjempet kriminalitet i mange år, men nå nærmer det seg pensjonsalder. Han har tre år igjen i Los Angeles Police Department (LAPD) da han dras inn i en intrikat sak med forgreininger langt inn i politiet. Bystyrerepresentant Irvin Irving har hatt et horn i siden til Bosch i mange år. Men da sønnen hans hopper fra, eller blir dyttet ut av, et vindu på det legendariske hotellet Chateau Marmont, vil Irving at Harry skal lede etterforskningen. Samtidig er Bosch opptatt med en sak fra slutten av 80-tallet, der DNA fra en voldtekt tyder på at den dømte voldtektsmannen umulig kan være.gjerningsmannen. Det meste tyder på at politiets laboratorium har gjort en feil, og det kan føre til en rekke nye rettssaker. Harry prøver desperat å løse begge sakene, og politiets mørke hemmelighet kommer til å forferde innbyggerne i Los Angeles. «Besettende om liv og død i LA.» Fredrik Wandrup, Dagbladet «Dette er hardkokt detektiv-krim fra øverste hylle.» Harald Birkevold, Stavanger Aftenblad

Foto: Endre Hopland (Endre Hopland) Dramatisk på Espeland etter at en lastebil tippet utfor veien. Harry Bosch må løse en sak med forgreininger langt inn i Los Angeles Police Department. Ny bok fra en av verdens mestselgende krimforfattere.Harry Bosch har bekjempet kriminalitet i mange år, men nå nærmer det seg pensjonsalder.

Ny bok fra en av verdens mestselgende krimforfattere. «Harry Bosch har bekjempet kriminalitet i mange år, men nå nærmer det seg pensjonsalder.

RELATERTE BØKER