Små og store

Små og store - Anne Margrethe Wessel, Tor Einar Sæther | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Margrethe Wessel, Tor Einar Sæther
DIMENSJON
7,15 MB
FILNAVN
Små og store.pdf
ISBN
7363681071676

BESKRIVELSE

Små og store er et temahefte i norsk som andrespråk på høyere nivå. Heftet inngår i en serie frittstående hefter med ulike tema som har som mål å bedre tekst- og begrepsforståelse samt utvikle skriveferdigheter. Heftene passer godt på kurs rettet mot "Test i norsk - høyere nivå" (Bergenstesten) og universitetenes trinn 3-eksamen. Heftet Små og store tar for seg oppvekst og sosialisering fra ulike tiår i vær nærmeste fortid. Avisartikler, intervjuer og litterære tekster gir leseren et rikt utvalg av emner å jobbe med. Oppgavene er mangfoldige og egner seg godt til diskusjon og egne refleksjoner.

Men det er ikke størrelsen i seg selv som avgjør kvaliteten på barnehagene, ifølge en Fafo-rapport. Salto 1 Elevbok, Store og små bokstaver har et stort fokus på både skrive- og leseutvikling. Ved å sammenlikne land fra 1976 til i dag finner vi at små lønnsforskjeller går sammen med store velferdsstater. Grunnen er at økonomi og politikk beveger seg sammen, slik at likhet skaper mer likhet, og ulikhet skaper mer ulikhet.

Du kan velge små kjøleskap på 136 liter som kun er 85 cm høye, eller enda mindre om du ønsker det. Stillegående.

RELATERTE BØKER