Nyskapning

Nyskapning - Erik Lerdahl | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erik Lerdahl
DIMENSJON
6,3 MB
FILNAVN
Nyskapning.pdf
ISBN
3216575002770

BESKRIVELSE

Ønsker du å bli dyktig til å løse problemer og utvikle nye løsninger? Hva kreves i så fall? Og hvordan kan du arbeide mer effektivt og målrettet med nyskapning? Nyskapning og kreativitet blir stadig mer etterspurt i arbeidslivet. Denne bokens utgangspunkt er at kreativitet ikke er en forutbestemt egenskap knyttet til bestemte personer og yrker, men en muskel som kan trenes målrettet opp. I boken lærer du hvordan. En velutprøvd metodikk for nyskapning presenteres. Den består at tre faser: kartlegging, idégenerering og foredling. For hver enkelt fase introduseres en rekke metoder med en praktisk steg-for-steg-beskrivelse og konkrete tips til gjennomføring. Boken har spiralrygg slik at den er mest mulig anvendelig i nyskapningsarbeidet. For å bli dyktig i nyskapning er det lurt å bli fortrolig med et spekter av ulike kreative metoder. Det øker sannsynligheten for at vi kommer opp med gode løsninger. Metodikken i boken kan brukes til å løse utfordringer knyttet til alt fra samhandling, organisasjonsstruktur, teknologi eller et ønske om å utvikle nye forretningskonsepter. Boken egner seg for: organisasjoner som vil arbeide systematisk med nyskapning prosjektledere i organisasjoner som vil lede kreativt arbeid arbeidstakere som lever av å være kreative, og trenger påfyll av nye metoder studenter og elever som vil lære seg kreative metoder lærere i skolen som vil bruke kreative metoder i undervisningen Les kronikk av forfatteren om Nyskapning i Dagens Næringsliv.

Du har kanskje gått fra en faglig rolle til en lederrolle og […] Rektor Anne Borg med lederteam: Prorektor for forskning Bjarne Foss (rektors stedfortreder), konstituert prorektor for utdanning Berit Kjeldstad, prorektor for innovasjon Toril A. Nagelhus Hernes, økonomi- og eiendomsdirektør Frank Arntzen, organisasjonsdirektør Ida Munkeby, prosjektdirektør for campusutvikling Merete Kvidal, samt viserektorene Jørn Wroldsen (Gjøvik) og Annik Magerholm ... Innovasjon og nyskapning.

Jørgen Tjørhom er blant dem som jobber på spreng for å lokke giganter til Lista - og nå har de også dukket opp på radaren til Bjørn Rune Gjelsten. Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om Lister Nyskaping AS. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Lederens evne til å vekke kreativitet og arbeidslyst er det som kan bidra til å trekke organisasjonen igjennom radikal endring og nyskapning.

RELATERTE BØKER