Kvalitetsstyring og HMS i bygg og anlegg

Kvalitetsstyring og HMS i bygg og anlegg - Torill Evy Thune | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torill Evy Thune
DIMENSJON
4,74 MB
FILNAVN
Kvalitetsstyring og HMS i bygg og anlegg.pdf
ISBN
6481879282738

BESKRIVELSE

Store deler av denne læreboka og tilhørende lenker vil være et nyttig hjelpemiddel for deg som tar en teknisk fagskoleutdanning innen bygg og anlegg, hvor kvalitetsstyring og HMS er meget sentrale tema i flere av emnene. I tillegg er kvalitetsstyring og HMS også en del av kunnskapene, ferdighetene og generell kompetanse du må ha for å kunne lede bygge- og anleggsarbeider. Deler av læreboka kan også være aktuell for yrkesfaglige studieretninger innen bygg og anlegg i videregående opplæring, andre utdanningsnivå, bedriftsintern opplæring og/eller selvstudier. Klikk på DIGITAL RESSURS-knappen og last ned supplementer til boken - aktuelle lenker fra læreboka, samt nyheter/oppdateringer mht. hva som skjer innen kvalitetsstyring og HMS i bygg og anlegg.

utgave), Myk perm. Ikke riktig utgave? Prøv å søke etter flere utgaver.

Da vil all stedbasert undervisning foregå på den nye skolen. Utviklingen i fagområdet bygg skjer i høyt tempo, og dette studiet gir deg oppdatert kompetanse innen fagområdet. Kurset er tilpasset bygg- og anleggsbransjen gjennom tilpassede eksempler og oppgaver, og særlig gjennom at den viktige byggherreforskriften blir gjennomgått: Mange i bransjen opplever det som vanskelig å skille mellom HMS og SHA, og å forstå hvorfor vi trenger to begrep - i dette kurset har vi som mål å oppklare dette, og gi deltakerne kunnskap om hvordan disse regelverkene skal ... Boka dekker læreplanen for kvalitetssikring og internkontroll ved bygg og anleggslinje i teknisk fagskole.

RELATERTE BØKER