Hjem og snu kjerringa

Hjem og snu kjerringa - Espen Selmer-Torgersen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Espen Selmer-Torgersen
DIMENSJON
6,88 MB
FILNAVN
Hjem og snu kjerringa.pdf
ISBN
2223184596898

BESKRIVELSE

Kanskje husker du da Brå brakk staven og Toralf Engan skulle hoppe etter Wirkola? I denne boken har vi samlet de største og minste gullkornene i norsk sportshistorie. For selv om Norge tar mange medaljer går vi også på trynet av og til, og da ofte etterfulgt av treffende kommentarer. Her får du de beste sitatene fra gamle travere som Pål Claesen, Rolv Hovden og Bjørge Lillelien, men også fra nyere personligheter som Ivar Hoff og Harald Bredeli. Det er utbrudd fra kjente utøvere som Petter Northug, Susann Goksør Bjerkrheim og Nils Arne Eggen. Kapitlene er illustrert med bilder fra øyeblikkene vi alle husker (eller har glemt) på godt og vondt. Én ting er sikkert: Denne boken er et must for alle sportsinteresserte! "Dette var helt konge, gutter" - Kong Harald

For selv om Norge tar mange medaljer går vi også på trynet av og til, og da ofte etterfulgt av treffende kommentarer. Les Hjem og snu kjerringa boken i PDF, ePUB, MOBI format på fondueoost.nl nettside. Denne boken er skrevet av forfatter Espen Selmer-Torgersen.

Kan vi ikke dra hjem snart, æ har vært her sia halv åtte i morges. N-A Eggen: Hold kjæft mini, æ har vært her sia seksti tallet! Kan bare ikke misslike Eggen.

RELATERTE BØKER