Matematikk for skolen

Matematikk for skolen Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,37 MB
FILNAVN
Matematikk for skolen.pdf
ISBN
6802974265080

BESKRIVELSE

Matematikk er et spennende fag med mange muligheter og et fag som vinner stadig større plass i samfunnet og forskningen. I skolen utfordrer matematikkfaget både elever, lærere og didaktikere. Denne boka viser hvordan man kan utvikle gode presentasjonsformer og arbeidsmåter som bygger opp elevens forståelse og selvtillit i faget. Forfatterne går grundig igjennom det teoretiske grunnlaget og konkrete metoder, med eksempler hentet fra alle læringsnivåer. Her er det stoff om metoder og læringsutbytte ved både hoderegning og datamaskinbasert matematikkundervisning. Ikke minst gir boka en solid innføring i hvordan matematikk blir gøy, ved et viktig samspill mellom indre og ytre motivasjon. Matematikk i skolen er rettet mot lærere, lærerstudenter og andre som er interessert i læring og undervisning i matematikk. Forfatterne er nordiske matematikkdidaktikere, og boka ble første gang utgitt på svensk i 2001. Den er nå blitt oversatt og tilpasset norske forhold. Barbro Grevholm er redaktør for boka. Hun er professor i matematikkdidaktikk ved Høgskolen i Agder og professor i matematikk ved Högskolan i Kristianstad, Sverige.

25031: 126769: Siste innlegg Sarammmx 07/06-2020 20:55: Høyskole og universitet Videreutdanningsstudium på 30 studiepoeng for lærere på ungdomstrinnet og på videregående skole som ønsker videreutdanning med stor vekt på matematikkfaglig fordypning. Sammen med Matematikk 2, 8.-13.

trinn, men vil også være relevant for lærere i videregående skole som har lite bakgrunn i matematikk. Hvis du har tatt Matematikk 1 i allmenn-/grunnskolelærerutdanningen vil du ved å ta dette studiet i tillegg få dekket de siste 30 studiepoengene du trenger for å fylle kompetansekravet i matematikk for ... Matematikk i skolen er et begrep som brukes for å omtale undervisning av matematikk i grunnskolen og i videregående skoler, både som eget undervisningsfag og som del av andre fag.Matematikk i skolen beskrives i læreplanen, og beskrivelsen skal være en mal for undervisningen..

RELATERTE BØKER