Ein vestnorsk stat

Ein vestnorsk stat - Norvald Tveit | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Norvald Tveit
DIMENSJON
3,10 MB
FILNAVN
Ein vestnorsk stat.pdf
ISBN
6894888654794

BESKRIVELSE

Georg Hatlevik er ein av ungkarane i komedien «Ungkarsfesten» som har hatt stor suksess. «Ein Vestnorsk Stat», illustrert av vossingen Ivar Kvåle, skildrar Georg og naboane på Hatlevikneset i deira liv og levnet. Georg har dei fleste mot seg, men han ordnar godt opp. I bakhand har han Jens Rinde, ein hobbyjurist med Tor Erling Staff som førebilete. Ein Vestnorsk Stat . med Kjell Opseth som president og god heimebrent som nasjonaldrikk . er ein kongstanke som både Georg og Jens går inn for med stor svir. I mellomtida lever dei livet på Hatlevikneset . ein ministat med intrigar nok for ein langt større republikk.

Denne oversikten viser «offisielle» delstatsnavn som er vedtatt av delstatsforsamlinger, dessuten navn som brukes på bilskilt, og navn som ... IngerEN 2020-04-28 13:22:49. bjgi: 1.

Noen stater har flere populærnavn. Denne oversikten viser «offisielle» delstatsnavn som er vedtatt av delstatsforsamlinger, dessuten navn som brukes på bilskilt, og navn som ... IngerEN 2020-04-28 13:22:49.

RELATERTE BØKER