Om satsteknikken i Olivier Messiaens musikk

Om satsteknikken i Olivier Messiaens musikk - Nils E. Bjerkestrand | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nils E. Bjerkestrand
DIMENSJON
7,45 MB
FILNAVN
Om satsteknikken i Olivier Messiaens musikk.pdf
ISBN
2431924446949

BESKRIVELSE

Boken er en av seks som tar for seg ulike stiluttrykk blant noen av det 20. århundrets klassikere. Olivier Messiaen er en av de mest særpregede komponistene i det 20. århundret. Boken belyser gjennom eksempler, beskrivelser og analyser hans utvikling som komponist, og peker på ulike særegenheter som bruk av selvlagede skalaer, hinduistiske rytmemønstre og "modale" serier der musikkens parametere blir organisert.Boken er først og fremst tiltenkt studenter på høgskolenivå, men kan også brukes innenfor fordypningsemner i videregående skoler og folkehøgskoler med musikk.

Stille dager i Mixing Part. Alkekongeriket 50+ videos Play all Mix - Olivier Messiaen - Cantéyodjayâ (1949) YouTube Olivier Messiaen ‒ Preludes pour Piano - Duration: 34:36.

Boken belyser de satstekniske sidene ved Paul Hindemiths musikk. Første del består av en gjennomgang av hans stilutvikling, fra en senromantisk uttrykksmåte, via en mer eksperimentell periode til hans neoklassisime. Pris: 181,-.

RELATERTE BØKER