Offer uten ansikt

Offer uten ansikt - Stefan Ahnhem | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stefan Ahnhem
DIMENSJON
6,72 MB
FILNAVN
Offer uten ansikt.pdf
ISBN
5178619943342

BESKRIVELSE

En sløydlærer blir funnet drept på sløydsalen. Ved siden av den døde ligger et gammelt klassebilde fra 9. klasse, der ansiktet hans er krysset over. Fabian Risk, etterforsker i Helsingborgpolitiet, blir trukket inn i etterforskningen. Den drepte er nemlig en av hans gamle klassekamerater. Snart blir det klart at morderen har flere ofre på listen.Fabians dobbeltrolle som etterforsker og potensielt offer er utfordrende: Når blir det hans tur?"Offer uten ansikt" er en intelligent og psykologisk interessant kriminalroman om hvordan mobbing og neglisjering kan forvandle et menneske til et monster. Det er også historien om den ultimate hevn og driften etter ikke å forsvinne inn i glemselen selv lenge etter døden.

FAKTA Utgitt ... Et godt bilde på Stefan Ahnhems krimdebut "Offer uten ansikt" er han festdeltakeren som aldri helt vet når det blir for mye. Han er festlig, men han er litt for full, litt for masete, litt for nærgående og litt for glad i å danse maccarena.

Ved siden av den ... Kjøp Offer uten ansikt fra Tanum En sløydlærer blir funnet drept på sløydsalen. Ved siden av den døde ligger et gammelt klassebilde fra 9.

RELATERTE BØKER