Matematiske sammenhenger

Matematiske sammenhenger - Bjørg Kristin Selvik, Reinert Rinvold, Marit Johnsen Høines | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørg Kristin Selvik, Reinert Rinvold, Marit Johnsen Høines
DIMENSJON
9,89 MB
FILNAVN
Matematiske sammenhenger.pdf
ISBN
4657889420055

BESKRIVELSE

Boken er en del av et læreverk på i alt 4 emnehefter, tenkt brukt i allmennlærerutdanningen, Matematikk 1. Med oppsummering etter hvert kapittel og oppgaver. Har litteraturliste og register.

Begrepet matematisk kompetanse omfatter barns ferdigheter og forståelse. Når barn blir eldre og begynner på skolen, snakker vi om matematikkunnskap. matematiske sammenhenger i barnehagen hjelper vi dem til å utvikle evne til å tenke selv, til å løse problemer og til å utvikle sin egen forståelse av omgivelsene.

Sendes innen 3-5 virkedager. Kjøp boken Matematiske sammenhenger av Bjørg Kristin Selvik, Reinert Rinvold, Marit Johnsen Høines (ISBN 9788290898439) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER