Lederskap og selvbedrag

Lederskap og selvbedrag Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,51 MB
FILNAVN
Lederskap og selvbedrag.pdf
ISBN
5660469316860

BESKRIVELSE

Ny utgave av internasjonal bestselger! Selvbedrag utgjør den kanskje aller viktigste enkeltfaktor når det kommer til personlig og profesjonelt lederskap. Denne boken retter søkelyset mot selvbedrag og den avgjørende rollen det spiller i lederskap. Og den tilbyr en vei ut av selvbedraget. Lederskap handler jo nettopp om å løse situasjoner, eller i det minste forbedre dem i forhold til utgangspunktet. For å kunne yte godt lederskap er det derfor essensielt å ha en forståelse av temaet selvbedrag. I den grad vi bedrar oss selv undergraver vi nemlig samtidig vår evne til å lede.

Hvis 96 prosent av det kjente universet er usynlig, kan vi spørre hvor mye av oss selv som er usynlig og umulig å oppdage ved hjelp av dagens teknologi. Kjøp Lederskap og selvbedrag fra Bokklubber Ny utgave av internasjonal bestselger! Selvbedrag utgjør den kanskje aller viktigste enkeltfaktor når det kommer til personlig og profesjonelt lederskap. Denne boken retter søkelyset mot selvbedrag og den avgjørende rollen det spiller i lederskap. Valg og selvbedrag.

Og den tilbyr en vei ut av selvbedraget. Lederskap handler jo nettopp om å løse situasjoner, eller i det minste forbedre dem i forhold til ... Lederskap og selvbedrag kom deg ut av boksen! The Arbinger Institute (Utgiver) ; Odd Eirik Ness (Oversetter) Altfor lenge har temaet "selvbedrag" fått være domenet til grublende filosofer, akademikere og forskere som får betalt for å bryte armkrok med de mest sentrale av de menneskelige spørsmål.

RELATERTE BØKER