Gitarkongen

Gitarkongen - Sven Lundestad, Tor Solberg | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sven Lundestad, Tor Solberg
DIMENSJON
12,59 MB
FILNAVN
Gitarkongen.pdf
ISBN
6217944712375

BESKRIVELSE

Den som kan traktere en gitar får ofte en "kongestatus" i vennekretsen og sosiale lag. Hyggen og gleden under en allsang blir dobbel, når den ledsages av et " kult" gitarkomp. Repertoarvalget i den nye boka "GITARKONGEN" vil kunne tilfredsstille de fleste, fra låter med høy partyfaktor til de mer tilbakelente og stemningsfulle. Du vil finne sanger av bl.a. Vamp, Elvis, Sting/Police, Stones, Johnny Cash, Supertramp, Creedence og mange fler.....gitarkompet (med spilletips) svinger fra det helt enkle, til der hvor selve "kongen" må vise hva han kan!

Han blir hyllet hvert år ifm et stor arrangement i august . Jeff Beck - gitarkongen. Vi har alle våre lidenskaper, og for noen av oss - særlig menn - kan disse spesielle interessene dreie seg om å samle fakta.

Repertoarvalget i den nye boka "GITARKONGEN" vil kunne tilfredsstille de fleste, fra låter med høy partyfaktor til de mer tilbakelente og stemningsfulle. Den som kan traktere en gitar får ofte en "kongestatus" i vennekretsen og sosiale lag.Hyggen og gleden under en allsang blir dobbel, når den ledsages av et " kult" gitarkomp. Repertoarvalget i den nye boka "GITARKONGEN" vil kunne tilfredstille de fleste, fra låter med høy partyfaktor til de mer tilbakelente og stemningsfulle.Produktdetaljer:Den som kan traktere en ... Den som kan traktere en gitar får ofte en "kongestatus" i vennekretsen og sosiale lag.

RELATERTE BØKER