Det lille ekstra

Det lille ekstra - Hilde Havgar, Gro Knive | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hilde Havgar, Gro Knive
DIMENSJON
4,20 MB
FILNAVN
Det lille ekstra.pdf
ISBN
5237509198345

BESKRIVELSE

Det lille ekstra er et veiledningshefte i skriftlig produksjon. Heftet gir veiledning i å skrive resonnerende og kommenterende tekster gjennom å sett fokus på sjanger og sjangerforståelse. Heftet er todelt. Del 1 handler om forståelse av sjangerbegreper og oppbygging av tekster. Del 2 er mer praktisk vinklet og dreier seg om å produsere gode tekster. Heftet er beregnet på voksne minoritetsspråklige som allerede har grunnleggende norskkunnskaper og eventuelt ønsker å avlegge Test i norsk - høyere nivå (Bergenstesten) eller universitetenes trinn 3- eller 4-eksamen.

Tomatsalat med fetaost . Her finner du gryter fra alle verdens deler, som du kan nyte hjemme eller i annen samenkomst. Biff Stroganoff .

1,514 likes · 10 talking about this. Vi lager mat til alle livets anledninger.

RELATERTE BØKER