Straff

Straff - Ferdinand von Schirach | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ferdinand von Schirach
DIMENSJON
8,28 MB
FILNAVN
Straff.pdf
ISBN
8355918998534

BESKRIVELSE

Den moderne kriminalnovellens mester, Ferdinand von Schirach, har igjen skrevet en uforglemmelig samling fortellinger. I Straff skildrer Ferdinand von Schirach tolv menneskeskjebner. Vi møter en mann som tar livet av naboen for å få være sammen med hans kone, en advokat som motvillig må forsvare en menneskehandler og en gjeng med barn som kaster stein på en blind mann i nabolaget. Ferdinand von Schirach utforsker begreper som forbrytelse, skyld og straff i sine noveller. Han viser hvor utilstrekkelige våre definisjoner av godt og ondt er, og hvordan et tilsynelatende vanlig menneske kan ende opp som offer eller forbryter. Han dømmer aldri, men forteller empatisk om ensomhet, destruktive relasjoner og mislykkethet. Historiene hans er fortellinger om oss.

Andre strafferettslige reaksjoner ; Kapittel 6. Fengselsstraff (§§ 31 - 39) § 31.

Veitrafikken i Norge har mange lover, regler ... Straff ødelegger båndet mellom dere. Det er lite som river i stykket båndet mellom deg og barnet ditt slik fysisk og psykisk straff gjør.

RELATERTE BØKER