Le sammen kvinne og mann

Le sammen kvinne og mann - Audun Stølås | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Audun Stølås
DIMENSJON
5,44 MB
FILNAVN
Le sammen kvinne og mann.pdf
ISBN
6481868636030

BESKRIVELSE

Denne vitsesamlingentar sikte på å hjelpe både kvinne og mann til å le mer sammen, uten å få en flau smak i munnen etterpå. Best er det når vi kan le av våre feil i stedet for å fortvile over dem. Forholdet mellom kvinne og menn blir sett på med et glimt i øyet gjennom hele boken. Dette utfolder seg også i egne kapitler kalt alder og år, med unge øyne, næringsvett, helse, retten, trafikalt, pressen og kirkelig.

Forholdet mellom kvinne og menn blir sett på med et glimt i øyet gjennom hele boken. Kjøp Le sammen kvinne og mann fra Tanum Denne vitsesamlingentar sikte på å hjelpe både kvinne og mann til å le mer sammen, uten å få en flau smak i munnen etterpå. Best er det når vi kan le av våre feil i stedet for å fortvile over dem.

Graviditet er ... Som kvinne må man tåle mye hets, og seksuell trakassering er utbredt. Derfor slutter mange kvinner etter kort tid, forteller internasjonal sekretær i Sør-afrikanske COSATU Sonia Mabunda-Kaziboni.

RELATERTE BØKER