Fioler i mars

Fioler i mars - Sarah Jio | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sarah Jio
DIMENSJON
9,16 MB
FILNAVN
Fioler i mars.pdf
ISBN
7930033950272

BESKRIVELSE

En ny bok fra forfatteren av Frost i mai, Huset på stranden, Morgengry og God natt, JuneDa Emily Wilson var i tjueårene, lå verden for hennes føtter. Hun hadde skrevet en bestselger, hun var gift med drømmemannen og det var ingenting som tydet på at ikke lykken skulle vare.Ti år senere har lykken snudd. Derfor takker hun ja når grandtanten, Bee, inviterer henne til å tilbringe hele mars måned på Bainbridge Island. Emily lengter etter å slappe av ved sjøen, samtidig som hun kan drive research til sin nye roman. Men så finner hun en vakker dagbok fra 1943, og den viser seg etter hvert å inneholde overraskende forbindelser til hennes eget liv.

Sendes innen 2-5 virkedager. Kjøp boken Fioler i mars av Sarah Jio (ISBN 9788202530044) hos Adlibris.com.

Sarah Jio; Mari Johanne Müller (Oversetter) Les utdrag Bla i boka En ny bok fra forfatteren av Frost i mai, Huset på stranden, Morgengry og God natt, June Da Emily Wilson var i tjueårene, lå verden for hennes føtter. Hun hadde skrevet en bestselger, hun var gift med ... Fioler i mars book.

RELATERTE BØKER