Et diktet barn

Et diktet barn - Monica Aasprong | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Monica Aasprong
DIMENSJON
5,78 MB
FILNAVN
Et diktet barn.pdf
ISBN
6874957393782

BESKRIVELSE

I Et diktet barn fortelles en historie som kan lede tankene til klassiske vandringstekster som Draumkvedet eller gamle dialogtekster som Kongespeilet. Samtidig er teksten alt annet enn klassisk i formen, der den nøler, fomler og traver rundt på en pilegrimsreise mellom himmel og helvete. Aasprong tar oss med inn mot et bilderikt og mytisk sted der ting slettes ikke alltid er som man tror, hvor ting like gjerne kan befinne seg på himmelen som på jorden

-----"Eg er så glad når ungane slæst - for da veit eg at de er i live"-----Et barns øyne Et barns klare øyne titter fram bak gardinet i en bestemors vindu. De ser drømmende mot månen som smygende kommer Dikt om et barn for lite.

at jeg ikke prøvde nok å se din verden. slik den oppleves for deg, det er det ... Et diktet barn «Det er blitt en vakker bok, i sinn som i skinn.

RELATERTE BØKER