Seks Sultne Menn

Seks Sultne Menn - Bendik von Kaltenborn | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bendik von Kaltenborn
DIMENSJON
3,23 MB
FILNAVN
Seks Sultne Menn.pdf
ISBN
6697935069887

BESKRIVELSE

Hva skjer når seks overvektige menn stuer seg sammen på en liten hytte i den norske fjellheimen? Hva gjør man når hyttegjestene forsvinner en etter en? Og hvordan slåss man mot en ukjent fiende? Svaret på disse og flere spørsmål får du i Bendik von Kaltenborns nye tegneserieroman, Seks Sultne Menn. Von Kaltenborns etterlengtede debut er tegnet og skrevet i total isolasjon på hans hytte på Dagali, noe som har påvirket både stemningen og historien. Han har hentet inspirasjon fra David Lynch så vel som Andrê Bjerke, og maner fram den skumle historien på sin egen absurde måte. Seks Sultne Menn er et verk som skiller seg kraftig ut fra andre norske tegneserier, og er garantert å gi deg en hysterisk og ikke minst uhyggelig leseropplevelse, mildt sagt en skrekkblandet fryd med andre ord. Boka kan pent konkurrere med nordmenns øvrige lesevaner på påskefjellet. I Seks Sultne Menn møter vi en svært sammensatt gruppe overvektige karer som har meldt seg på en høyst uortodoks slankekur. Og hvor er det vel mer naturlig å gå ned i vekt enn på en enkel hytte på fjellet, milevis fra fetende fristelser? En hytte som ligger så øde til at man må slite seg gjennom milevis med snø for å komme fram. Det viser seg at kampen mot kiloene etterhvert blir en kamp for å overleve, da en ukjent trussel skjuler seg ute i mørket. I denne surrealistiske og bekmørke thrillerkomedien møter du et hysterisk persongalleri, anført av tjukkas og moromann Ruben, en uberegnelig kursleder og en mystisk tømmerhugger.

De kvinnene som kan håndtere fem til seks menn, har høy status og blir sett på som gode og sjenerøse mennesker, forteller Heidi Fjeld. Mens en datter vanligvis bare kan velge om hun vil gifte seg med én eller flere menn, kan eldstesønnen også velge hvem han vil gifte seg med. Men ved større innsikt og trygghet i seg selv, endrer ofte også forholdet til sex seg, sier Aars til statskanalen.

Boka kan pent konkurrere med nordmenns øvrige lesevaner på påskefjellet.I Seks Sultne Menn møter vi en svært sammensatt gruppe overvektige karer som har meldt seg på en høyst ... seks sultne menn Dongery-kollektivets Bendik von Kaltenborns tegneserieromandebut - en klaustrofobisk kosegrøss fra fjellheimen. Absurd på dongerysk vis med utgangspunkt i en skrudd krimsetting: Seks overvektige mannfolk er stuet sammen i en liten fjellhytte for å kvitte seg med noen kilo, et kuropphold som snart skal utvikle seg et stor mareritt for de seks sultne mennene. Det var vi i Nettavisen, da vi var sultne på lunsj denne helgen.

RELATERTE BØKER