Madame Terror

Madame Terror - Jan Guillou | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Guillou
DIMENSJON
10,87 MB
FILNAVN
Madame Terror.pdf
ISBN
1101315293969

BESKRIVELSE

Den palestinske brigadegeneralen Mouna Husseini skal lede det største terrorangrepet i verdenshistorien. Palestinerne har fått tilgang på en russisk u-båt, men konfliktene mellom de rasistiske russiske offiserene og høgt utdannede palestinere gjør det umulig å samarbeide. Mouna finner ut han hun trenger en mann med en svært spesiell bakgrunn for å kunne hale oppdraget i land. Hun klarer å spore opp sin gamle venn Carl Gustaf Gilbert Hamilton som nå lever tilbaketrukket som forretningsmann i California under FBIs vitnebeskyttelsesprogram. Hamilton svarer til hennes overraskelse ja til å lede undervannsangrepet på Israels havner, et angrep som trolig vil føre dem alle i døden.

Lydbøker voksne. Pris kr 179. Den palestinske brigadegeneralen Mouna Husseini skal lede det største terrorangrepet i verdenshistorien.

After Hamilton had been revived as a character, he made another major appearance in Men inte om det gäller din dotter , where his life sentence was lifted. «Madame Terror» er skrevet med den sedvanlige guillou\'ske selvsikkerhet og arroganse, men samtidig er romanen en dypt tankevekkende (og, må man innrømme, av og til både frastøtende og ... Kjøp 'Madame Terror' av Jan Guillou fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, CD, Heftet | 9788281430372 Den palestinske brigadegeneralen Mouna Husseini skal lede det største terrorangrepet i verdenshistorien.

RELATERTE BØKER