Iskald skjønnhet

Iskald skjønnhet - Ellinor Rafaelsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ellinor Rafaelsen
DIMENSJON
6,2 MB
FILNAVN
Iskald skjønnhet.pdf
ISBN
6661320165481

BESKRIVELSE

Amanda får panikk når hun våkner og oppdager at Charlotte er borte. Når de ikke finner henne i nabolaget, ser de ingen annen råd enn å melde fra til politiet. Lisbeth Heirmo fremstår som en stadig større trussel for den lille familien. - Du kommer til å angre på dette. Og hvis du tror at du noen gang slipper unna meg ... Jeg kommer til å være i nærheten av deg bestandig, Espen. På en eller annen måte vil du ha meg hos deg. Bare vent, så skjønner du hva jeg mener.

- Du kommer til å angre på dette. Amanda får panikk når hun våkner og oppdager at Charlotte er borte. Når de ikke finner henne i nabolaget, ser de ingen annen råd enn å melde fra til politiet. Iskald skjønnhet (Veien hjem #31) ebok.

- Du kommer til å angre på dette. Iskald skjønnhet. Ellinor Rafaelsen; Sibeth Hoff (Oppleser) Serie: Veien hjem 31.

RELATERTE BØKER