Dostojevskijs verdensanskuelse

Dostojevskijs verdensanskuelse - Nikolaj Aleksandrovitsj Berdjajev | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nikolaj Aleksandrovitsj Berdjajev
DIMENSJON
10,2 MB
FILNAVN
Dostojevskijs verdensanskuelse.pdf
ISBN
1381242696399

BESKRIVELSE

Dostojevskij fremstår her ikke bare som en stor romanforfatter, men også som en betydelig filosof og antropolog, en religiøs og politisk tenker. Med stadige tilbakevendinger- til ""kjellermennesket"" - her beskrevet som et nødvendig stadium på frihetens vei, en vei som ikke går utenom lidelsen - tar Berdjajev særlig for seg romanskikkelsene i de store romanene til Dostojevskij og gjennom deres møter med livets avgjørende spørsmål avtegner det seg et helhetlig bilde av dikterens verdensanskuelse og frihetsfilosofi.

Nikolaj Aleksandrovitsj Berdjajev. Legg i ønskeliste.

159,-Veil. pris: 159,-Spar: 0,-Dostojevskij fremstår her ikke bare som en stor romanforfatter, men også som en betydelig filosof og antropolog, en religiøs og politisk tenker. Med stadige tilbakevendinger­ til «kjellermennesket» - her beskrevet som et nødvendig stadium på frihetens vei, en vei som ikke går utenom lidelsen - tar Berdjajev særlig for seg romanskikkelsene i de store romanene til Dostojevskij og gjennom deres møter med livets avgjørende spørsmål avtegner det seg et helhetlig bilde av dikterens verdensanskuelse og frihetsfilosofi. Dostojevskijs verdensanskuelse Nikolaj Aleksandrovitsj Berdjajev ; Torgeir Bøhler (Oversetter) Dostojevskij fremstår her ikke bare som en stor romanforfatter, men også som en betydelig filosof og antropolog, en religiøs og politisk tenker. Pris: 151,-.

RELATERTE BØKER