Dødstimen

Dødstimen - Jaran Dammann | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jaran Dammann
DIMENSJON
4,9 MB
FILNAVN
Dødstimen.pdf
ISBN
7016396565899

BESKRIVELSE

I Dødstimen er det ikke en vanlig helt vi følger. Claus er en alkoholisert uteligger som sover i skogen og overlever på søppel og det han finner i naturen. Men tilværelsen hans tar brått en ny vending da han blir vitne til et drap på en ung jente.Politiet kobler denne hendelsen mot flere uløste drapssaker og mistenker umiddelbart Claus. På flukt fra politiet og en drapsmann som vil hindre ham i å fortelle det han vet, rømmer Claus opp på fjellet.

Torbjørn ... Dødstimen er en velskrevet krim preget av politiets etterforskning av et dødsfall, og flere andre uforklarlige hendelser. Så spennende krim som dette anbefaler jeg gjerne videre! På bloggen Artemisias verden finner du en fin omtale av boken! Lagt inn av Tine kl.

Han står i skogen utenfor et grendehus hvor det er fest, da han tilfeldigvis ser at en ung jente blir drept. Politiet mistenker raskt uteliggeren, som må flykte opp på fjellet. I Dødstimen er det ikke en vanlig helt vi følger.

RELATERTE BØKER