Bergens beskrivelse

Bergens beskrivelse - Erlend O. Nødtvedt | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erlend O. Nødtvedt
DIMENSJON
7,82 MB
FILNAVN
Bergens beskrivelse.pdf
ISBN
4062361395874

BESKRIVELSE

"Bergens beskrivelse" er en slags fortsettelse av debutboken "Harudes", men denne gangen er det Bergen det handler om. Nødtvedt bruker frekt sitt gnistrende lyriske språk til å blande høyt og lavt, opplevd og drømt, Holberg og Friele, byhistorie og -bysymboler, slang og arkaiske former. Han dikter inn sin tilsynelatende egne kjærlighetshistorie i det som er blitt en poetisk feiende og eneste lang lidenskapelig, men ikke ureservert hyllest til hjembyen. Når Nødtvedt rister i språket, klipper og limer, gjør han det lekent, musikalsk og intelligent. Opp av ordene stiger et remytologisert Bergen. Dette er den absolutte diktsamlingen om Bergen.

Bergen fyller 950 år i år! Vi feirer ved å dykke ned i litteraturen for å finne ... Bergens beskrivelse: Studentbyen . Tirsdag 03.mar 19:00 - 20:00 Rom: Olav H.

Lån. Han skyter høyt og lavt, han skyter fra hoften og fra hjertet.

RELATERTE BØKER