Sprik

Sprik - Atle Remme | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Atle Remme
DIMENSJON
4,99 MB
FILNAVN
Sprik.pdf
ISBN
3359871058401

BESKRIVELSE

Tiden etter første verdenskrig var en tid med store motsetninger. I Russland hadde det vært revolusjon. Norge hadde blitt en selvstendig nasjon. Politiske meninger sprikte; erfaringsgrunnlaget var lavt. Oskar er tenåring, faren husmann. Oskar tenker, blir forvirret, men føler at han må ta stilling. Han føler at han må ta ansvar - ikke bare for seg selv og familien, men også for andre. Streiker, rike og fattige, kvinnefrigjøring, menneskesyn, holdninger som spriker - sammen danner det grunnlag for både dype konflikter og vennskap.

For info som ikke er relatert til kryssord, så kan du slå opp sprik i ordboka. I dette vinduet skal du finne tabell n1 for oppslagsordet sprik. 1 åpning, sprekk.

Eksamen var ... Stort sprik i utredningspraksis . Det er store forskjeller blant enhetene i både lengde og innhold i utredningen av personer med rus- og psykisk lidelse, viser en kartlegging som Kompetansetjenesten ROP har gjort. Veldig forenkla sagt meiner PPT at ho er uvanleg intelligent, men fordi det er så store sprik mellom ulike delscore kan det ikkje reknast ut ein formelt gyldig totalscore på testen.

RELATERTE BØKER