Lille mann, hva nå?

Lille mann, hva nå? - Hans Fallada | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Fallada
DIMENSJON
12,86 MB
FILNAVN
Lille mann, hva nå?.pdf
ISBN
8092918922171

BESKRIVELSE

Det er denne romanen den tyske forfatteren Hans Fallada er mest kjent for. Den ble skrevet i 1932 og ble i sin tid en internasjonal suksess, med oversettelser til en rekke språk, deriblant av Arnulf Øverland. I romanen gir Fallada oss et bilde av økonomiske nedgangstider i Tyskland i årene mellom første og andre verdenskrig, med fattigdom og arbeidsledighet. Hovedpersonene Johannes Pinneberg og hans venninne Emma Mörschel, kalt Lille lam, får vite at hun er to måneder på vei. De gifter seg i all hast og bor under beskjedne forhold i den nordtyske byen Ducherow. Kort tid etter blir Pinneberg sagt opp fra sin stilling i en kornforretning. Hans Falladas roman Lille mann - hva nå? vil kunne kaste lys over forholdene som beredte grunnen for nazismen i Tyskland på 1930-tallet.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788280712790 Lille mann, hva nå? av Hans Fallada Kaptein Nemo's bibliotek av Per Olov Enquist Nei - etter Ellevte roman, bok atten av Dag Solstad Bad Mexican Dog av Jonas Eika 13.03 og 14.03 er det mulig å se alle de fire forestillingene etter hverandre. 16.03 og 17.03 vil det være mulig å se to av forestillingene rett etter hverandre. Kjøp Lille mann, hva nå? fra Tanum Det er denne romanen den tyske forfatteren Hans Fallada er mest kjent for.

16.03 og 17.03 vil det være mulig å se to av forestillingene rett etter hverandre. Kjøp Lille mann, hva nå? fra Tanum Det er denne romanen den tyske forfatteren Hans Fallada er mest kjent for. Den ble skrevet i 1932 og ble i sin tid en internasjonal suksess, med oversettelser til en rekke språk, deriblant av Arnulf Øverland. Loes satiriske karneval: Lille mann, hva nå? Doppler-konseptet gjør seg best i små doser, mener vår anmelder om Erlend Loes siste roman.

RELATERTE BØKER