La kjærligheten vokse

La kjærligheten vokse - Dalai Lama | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dalai Lama
DIMENSJON
9,32 MB
FILNAVN
La kjærligheten vokse.pdf
ISBN
5055632352456

BESKRIVELSE

Alle religioner har et budskap om kjærlighet, medfølelse, oppriktighet og ærlighet. I La kjærligheten vokse tilbyr Hans Hellighet Dalai Lama deg et enkelt, men innsiktsfullt program for å forandre selvsentrert energi til utadrettet medfølelse for andre. Ved hjelp av øvelser og teknikker som har vært brukt i tibetanske klostre i mer enn tusen år, veileder Dalai Lama deg gjennom syv stadier: å gjenkjenne venner å sette pris på vennlighet å gjengjelde kjærlighet å lære å elske medfølelsens makt totalt engasjement å søke altruistisk opplysthet Denne lettleste, men innsiktsfulle boken hjelper deg til å åpne hjertet ditt og sinnet ditt for den ubegrensede kjærlighetens kraft."Dette er den enkle religionen min. Vi trenger ikke templer. Vi trenger ikke en innfløkt filosofi. Ditt eget sinn, ditt eget hjerte er templet; din filosofi er enkel vennlighet."Dalai Lama

Det er derfor helt nødvendig at ektepar anstrenger seg for å la kjærligheten fortsette å brenne som flammende ild, og at de sørger for en atmosfære der kjærligheten kan vokse. - Mark 10:6-9. 17 To som gifter seg, har vanligvis stor kjærlighet til hverandre.

Dette er et nivå i intime relasjoner det ikke finnes noen snarveier til, men som må gå fra det vi kaller vedlikehold (organisere dagliglivet - det handler om oss) og via polarisering (vi blir individer med egne behov og meninger - det ... Så la oss vokse i kjærlighet. med ekte varme og ærlighet.

RELATERTE BØKER