Zita i verdensrommet

Zita i verdensrommet - Ben Hatke | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ben Hatke
DIMENSJON
4,56 MB
FILNAVN
Zita i verdensrommet.pdf
ISBN
3874799536307

BESKRIVELSE

Zita er sammen med bestevennen Josef, da en mystisk gjenstand faller ned fra himmelen. Josef blir bortført til en fremmed planet, og Zita er den eneste som kan redde ham. Dette er begynnelsen på en eventyrlig historie med avdankede roboter, mystiske hjelpere og rare skapninger i alle størrelser og fasonger. Zita er den perfekte helt: Hun er modig, snill, omtenksom - og rir på en enorm mus! En serie for alle som liker Amuletten!

Og gutta må rett og slett bare venne seg til å lese bøker med jenter i hovedrollen. Kjøp Zita 1: Zita i verdensrommet fra Tanum Zita er sammen med bestevennen Josef, da en mystisk gjenstand faller ned fra himmelen. Josef blir bortført til en fremmed planet, og Zita er den eneste som kan redde ham.

Josef blir bortført til en fremmed planet, og Zita er den eneste som kan redde ham. Dette er begynnelsen på en eventyrlig historie med avdankede roboter, mystiske hjelpere og rare skapninger i alle størrelser og fasonger. Denne butikken bygges på Eier du denne butikken? Logg inn her Kjøp Zita 2: Zita blir berømt fra Cappelendamm Andre bok i den eventyrlige historien om Zita.

RELATERTE BØKER