En sorg som min

En sorg som min - C.S. Lewis | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
C.S. Lewis
DIMENSJON
10,45 MB
FILNAVN
En sorg som min.pdf
ISBN
2305125055675

BESKRIVELSE

En sorg som min ble skrevet i 1960 straks etter hans kone, Joy, døde. Lewis skriver om sin sorg - og i sorg - og om hva det betyr å miste den umistelige. Denne boken regnes som en av hans sterkeste tekster. Med forord av Nils-Øivind Haagensen. C.S. Lewis (1898-1963) er mest kjent for sine fantastiske bøker om Narnia som i årtier har fascinert og forundret stadig nye barn og voksne. Men Lewis' forfatterskap er større enn som så. Han skrev mer enn 30 bøker i mange ulike sjangere, mange av dem revitaliserte en eldgammel litterær tradisjon, nemlig apologetikken. Nå foreligger flere av disse bøkene på norsk i en ny serie, C.S. Lewis klassikerserie.

En veldig gru, men Gud skje lov også en veldig trøst, og et håp. I påskedagene da mørket er på sitt tetteste, fortelles jeg igjen at i det dypeste mørket har min Frelser ... En som sørger orker sjelden å be andre om hjelp, selv om vedkommende trenger det.

Denne boken regnes som en av hans sterkeste tekster. Med forord av Nils-Øivind Haagensen.

RELATERTE BØKER