Empowerment i helse, ledelse og pedagogikk

Empowerment i helse, ledelse og pedagogikk Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,63 MB
FILNAVN
Empowerment i helse, ledelse og pedagogikk.pdf
ISBN
9547314875051

BESKRIVELSE

Ny bok skrevet for å inspirere og motivere forskere, lærere, studenter og praktikere. Boken belyser ulike perspektiver på og anvendelser av empowermenttenkningen ? altså empowerment i praksis ? på høyst ulike felt. Antologiens intensjon er å vise mangfoldet i perspektiver på empowerment, og forfatterne representerer fagfelt innen helsefag, ledelse, pedagogikk og økonomi. Innledningsvis får leseren et bakteppe for å forstå empowermentbegrepet og de ulike perspektivene på empowerment. De etterfølgende artiklene er samlet under følgende hovedtemaer: kritisk perspektiv og anvendelser innen ulike fagområder.

Ny bok skrevet for å inspirere og motivere forskere, lærere, studenter og praktikere. Boken belyser ulike ... Ny bok skrevet for å inspirere og motivere forskere, lærere, studenter og praktikere.

Title: Lysbilde 1 Author: STO0307unn Created Date: Empowerment i helse, ledelse og pedagogikk : nye perspektiver Av Sidsel Tveiten, Knut Boge Forlag Gyldendal akademisk ISBN 9788205464483 Utgitt 2014, Myk perm. Ikke riktig utgave? Prøv å søke etter flere utgaver. Bambi og det lille ekornet .pdf last ned.

RELATERTE BØKER