Den lille muldvarpen som ville vite hvem som hadde bæsjet på hodet hans

Den lille muldvarpen som ville vite hvem som hadde bæsjet på hodet hans - Werner Holzwarth | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Werner Holzwarth
DIMENSJON
10,21 MB
FILNAVN
Den lille muldvarpen som ville vite hvem som hadde bæsjet på hodet hans.pdf
ISBN
2211250274886

BESKRIVELSE

Den lille muldvarpen stikker hodet opp av jorda for å se om sola har stått opp, og akkurat da lander en bæsj rett på hodet hans! Muldvarpen synes dette er skikkelig frekt, og han bestemmer seg for å finne synderen.

Husker jeg leste boken Den lille muldvarpen som ville vite hvem som bæsjet på hodet hans da jeg var mindre. Men jeg husker ikke hvem som bæsjet på han.

Akkurat da den lille muldvarpen stakk hodet opp av jorda for å se om sola hadde stått opp, skjedde det! En bæsj landet midt på hodet hans! Noe så frekt!.. Kjøp Den lille muldvarpen som ville vite hvem som hadde bæsjet på hodet hans fra Bokklubber Akkurat da den lille muldvarpen stakk hodet opp av jorda for å se om sola hadde stått opp, skjedde det! En bæsj landet midt på hodet hans! Noe så frekt! Muldvarpen bestemmer seg for å finne synderen. Hei. Husker jeg leste boken Den lille muldvarpen som ville vite hvem som bæsjet på hodet hans da jeg var mindre.

RELATERTE BØKER