Dager under

Dager under - Arne Lygre | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Lygre
DIMENSJON
10,90 MB
FILNAVN
Dager under.pdf
ISBN
8634106398374

BESKRIVELSE

I et hus. Husets eier: Eier. Han får kontakt med personer som ser ensomme og fortapte ut, tar dem med til huset, holder dem fanget. Slik skal de reddes. Men det oppstår bindinger, både praktiske og emosjonelle, av mange slag. Noen bare må brytes av, personene bryte ut.Arne Lygre debuterte som dramatiker med Mamma og meg og menn i 1998 og har siden utgitt to bøker til med skuespill. Alle er oppført på norske og noen på utenlandske scener. I 2007 ble stykket Mann uten ansikt oppført i Paris og ble utførlig og positivt anmeldt i fransk presse. I 2004 kom Lygre med novellesamlingen Tid inne, og for den ble han tildelt den ettertraktede Brageprisen. Også romanen Et siste ansikt (2006) ble en kritikersuksess.Dager under er antatt for oppførelse på Rogaland Teater høsten 2008.

Arbeidsgiver kan ikke endre tiden for fastsatt ferie på grunn av lovlig arbeidskamp. Unnlater arbeidsgiver å utbetale feriepenger i samsvar med § 11 nr.

Ved delvis permittering må graderingen «legges sammen» slik at de samlet fyller antallet arbeidsdager i arbeidsgiverperioden. Varslingsfristen for arbeidsgiver er normalt 14 dager, ... (under 149 787 kroner siste tolv måneder eller 299 574 kroner de siste 36 avsluttede kalendermånedene). Etter hvert oppstår det bindinger mellom fanger og kidnapper.

RELATERTE BØKER