Mikroorganismer og sykdom

Mikroorganismer og sykdom - Rolf Schøyen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rolf Schøyen
DIMENSJON
8,68 MB
FILNAVN
Mikroorganismer og sykdom.pdf
ISBN
9121360418626

BESKRIVELSE

Denne boken beskriver hvorfor mikrobiologi og infeksjonssykdommer er sentralt for alt helsepersonell. Nå i ny utgave. Boken beskriver hvordan de ulike typene av mikroorganismer er bygd opp, fungerer og formerer seg, og de metodene som brukes for å tilintetgjøre ulike organismer og sporer. Diagnostikk av infeksjonssykdommene er omtalt i et eget kapittel, det sammen er antimikrobielle midler og smittevernlovgivningen, smitte og smittespredning, sykehusinfeksjoner, overvåking av infeksjonssykdommene og forebyggende tiltak som vaksinasjoner. I tillegg er prinsippene for mikrobiologisk laboratoriearbeid beskrevet. Med register.

Vanlige sykdommer som forkjølelse og influensa skyldes virus. Mikroorganismer og sykdom Lærebok i mikrobiologi og infeksjonssykdommer for helsepersonell Denne boken beskriver hvorfor mikrobiologi og infeksjonssykdommer er sentralt for alt helsepersonell. Nå i ny utgave. Mikroorganismer er en fellesbetegnelse på organismer som er så små at vi må ha mikroskop for å se dem.

07:53. Filmen handler om hvorfor vi kan bli syke av mat, hvordan mat kan bli bedervet og hvordan vi kan unngå dette.

RELATERTE BØKER