Mellom drøm og nærvær

Mellom drøm og nærvær - Jan Jakob Tønseth | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Jakob Tønseth
DIMENSJON
10,95 MB
FILNAVN
Mellom drøm og nærvær.pdf
ISBN
7822021727192

BESKRIVELSE

I forbindelse med at Jan Jakob Tønseth fylte 70 år i 2017, utgav forlaget hans samlede dikt. Dikteren og hans dikt blir behørig presentert i et etterord av Torgeir Rebolledo Pedersen.Tønseth debuterte på 70-tallet og var en befriende upolitisk stemme i en tid da politikken rådde - også i poesiens domene. Han er vanskelig å plassere - en tradisjonalist som befinner seg på terskelen til modernismen, en sentrallyriker med hang til surrealistisk retorikk.

Han holder også kurs i Asker hvor han selv bor. og Morten har plikt til å være med så godt de kan ... pel bestemme at gaven skal være i sameie mellom ekte-fellene.

• Nærvær kan også være vanskelig fordi vi ofte ikke ønsker å bli oppmerksomme på tanker og følelser vi ikke har akseptert og som kanskje er vanskelige å vedstå oss. Det samme gjelder ubehaget ved å være til stede i mellommenneskelige situasjoner som er konfliktfylte. Mellom drøm og mareritt.

RELATERTE BØKER